vai ar zālēm arī var ārstēt, negribu operāciju!
sauļuks
man ir paniski ir bail no slimnīcām un kur nu vēl operācijas. Vai paplašinātas vēnas var ārstēt, lietojot kādus medikaments vai smēres? Help, gaidu ziņu!
atbilde
nu, draudziņ, to, kā arstēt, tev var pateikt tikai ārsts. Uz savu roku ir bīstami ko iesākt. Obligāti jāiet pie ārsta!!!
zinātājs
protams, ka ir vairākas metodes, kā ārstēt hronisku venozu maspēju, taču ir jālūdz sava ārsta konsultācija, jo tikai speciālists var novērtēt tavu kāju vēnu patieso stāvokli un, balstoties uz to, noteikt arī piemērotāko un efektīvāko ārstēšanas metodi.
emma
Man pašai ir vēnu problēmas. un ar tām cīnos, lietojot medikamentus. Bet tos, protams, izrakstīja ārsts, kas apskatīja manas kājas. Zinu, ka vēnu problēmas vispār ārstē gan ar kompresijas zeķēm, zālēm, un ķirurģiski.
Dace
Vai ģimenes ārsts arī var izrakstīt zāles vai obligāti jāveršas pie vēnu speciālista?
ganjau
Sūdzoties par paplašinātām vēnām, noteikti jādodas pie ārsta. Mana mamma arī sūdzas par vēnām, un ik pa brīdim (pārsvarā vasarā) lieto medikamentu (balta kastīte ar ziliem burtiem). Taču runājot par smērēm - tā tāda muļķība vien ir, vienkārši labs mārketīngs....
andis
Pa reizei lietoju heparīna ziedi, taču nejūtu nekādu efektu.Pēdējā laikā, pat no rītiem, jūtu sāpošu smaguma sajūtu kājā, bet dienas laikā tas pāriet, jo iznāk daudz staigāt.
Publicēt atbildi