Gruutnieciiba un veenas
bebee
HELP! Vai kaadai ir pieredze, kaa gruutnieciibas laikaa veenu probleemas riisnaat. Saap, pampst, bet zaales laikam dzert nekaadas nevar? Ar taam kopmpresija szekeem tacu arii plus 40 graados apkaart nestaigaasi. Kaadi viedokli?
hhh
man tāda pati situācija....varbūt kaut kāds krēms ir, vai smēre???
zzz
Nezinu, kā ar tiem krēmiem, varbūt vienīgi tie, kas sniedz atvēsinošo efektu. Bet domāju, ka mēģini vairāk kājas atpūtināt, pacelt augstāk, vai arī uztaisi vēsās k;aju peldes. Domāju, ka tas varētu palīdzēt!
zeķe
par tām zeķēm un 40 grādos... tev pilnīga taisnība. Nevaru iedomāties sevi velkam zeķubikses tādā karstumā. Tad jau ir tikai jāsēž ūdenī! Jāmeklē citi varianti.
santa
kad gaidīju savu mazo,lietoju krēmu, kas uzlabo ādas elastību, smērēju to arī uz kājām. Un man jau liekas, ka rezultāti bija labi, jo neparādījās nekādas strijas un mazie vēnu dzīslojumi( tie, kas izsatās pēc tādiem ziliem tīkoljumiem).
annija
grūtniecības laikā ievēroju arī veselīgu uzturu, neaizrāvos ar saldumiem, līdz ar to svars pieauga tikai dažus kilogramus. tāpēc domāju, ka tas bija iemesles, kāpēc arī neizveidjās strijas un neizspiedās vēnas.
māsa
Varu piebiedroties tām māmiņām, kuras par šādam profilaktiskām metodēm,lai mazinātu risku izveidoties paplašinātām vēnām, grūtniecības laikā, neko nezināja. paldies, ka šobrīd ir iespēja šajā mājas lapā par to vairāk uzzināt un dalīties pieredzē ar citām "bēdu māsām"
valda
man liekas,ka pēdējā laikā vēnu problēmām pievērš aizvien uzmanību, un tas ir labi. Klausoties, ko ārsti saka, arī es esmu izdomājusi aiziet pie speciālista uz konsultāciju, jo šobrīd gaidu bērniņu. Un ļoti gribu, lai arī pēc grūtniecības manas kājas izskatītos lieliski!
emilia
Diemžēl, man jau laikam ir par vēlu veikt kādu profilaksi, jo pēc dzemdībām jau ir parādījušās izpiedušās vēnas, bet domāju, ka tagad tikai operāciju. Bet tas jau ir dārgi, kas man nebūs pa kabatai.
edīte
protams, ka arī grūtniecības laikā īpaši jāpiedomā, kā "netraumēt"savu ķermeni un to pēc iespējas saglabāt labākā stāvoklī. Tāpēc arī es, gaidot bērniņu, lietoju gan ādas stiprinošos krēmus, gan valkāju profilaktiskās kompresijas zeķes, lai nenodarītu pāri savām kāju vēnām.
kuks
Vai kaadai ir bijis, ka peec pirmajiem diviem beerniem nekaadu probleemu ar veenaam, bet peec tresaaas gruutnieciibas saakas?
Publicēt atbildi